Konjarnik, pucnjava, muškarac pucao na policiju, policija
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. B. (38) iz Subotice zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda prodajom cigareta i duvana, a oduzeta mu je roba vredna milion dinara, saopštio je MUP.

Policija je prilikom pretresa tri tezge na Stareškoj pijaci, koje koristi osumnjičeni, pronašla 2.010 paklica raznih vrsta cigareta bez akciznih markica, 57.645 cigareta napunjenih rezanim duvanom, kao i pet i po kilograma rezanog duvana, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko milion dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

U istom saopštenju navedeno je da je policija u Subotici tokom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi šezdesettrogodišnji muškarac iz tog grada pronašla i oduzela 240 paklica raznih vrsta cigareta bez akciznih markica, 600 cigareta napunjenih rezanim duvanom i oko 20,6 kilograma rezanog duvana, čija je vrednost procenjena na oko 120.000 dinara.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv njega će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)