Lančani sudar, Ovčar Banja
Ilustracija Foto: Nenad Nešović

Beogradska policija traga za automobilom "sitroen c5" crne boje kojim je upravljao vozač kukavica koji je sinoć oko 21 sat u beogradskom naselju Karaburma, u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50, udario dvojicu dečaka (5) i (9).

Nakon što je pregazio mališane koji su sa ocem prelazili ulicu vozač je dao gas i pobegao sa mesta nesreće. Stariji dečak (9) je teže povređen i ima povredu glave, dok je mlađem (4) povređena ruka.

Pročitajte još:

Kako nezvanično saznajemo, veruje se da je u pitanju automobil „sitroen c5“ crne boje i da, navodno, usled nesreće ima razbijen prednji far.

„Blic“ apeluje na građane da ukoliko primete ovaj automobil odmah pozovu policiju, kako bi se osoba koja je pregazila dečake i kukavički pobegla što pre dovela pred lice pravde.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog tužilaštva je posle ove nesreće i uviđaja naložio policiji da pribavi video zapise sa objekata u blizini mesta gde se dogodila nesreća, ali i iz ulica gde je crni „sitroen c5“ nastavio kretanje. Posle pregleda snimaka mogle bi da budu utvrđene i registarske oznake automobila, a potom i identitet vlasnika ili osobe koja je upravljala vozilom.

BONUS video: Saobraćajka u centru Zemuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare