Policija traga za bivšim igračem Partizana

Hronika 15. jul. 202016:50
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović

Srpski mediji objavili su danas informaciju da policija traga za Nikolom Malbašom nekadašnjim fudbalerom Partizana koji se nalazi u bekstvu, a navodno se sumnjiči za pokušaj ubistva Igora Igora Neškovića

Bivši fudbaler Nikola Malbaša (43) nalazi se u bekstvu, a policija za njim traga jer se sumnjiči da je izvršio krivično delo, pokušaj ubistva?!

Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, pokušao je prošle srede da ubije Igora Neškovića. Nešković je 8. jula uveče u Zemunu pronađen u svom automobilu sa više ubodnih rana po telu. Krvavi obračun desio se u Bačkoj ulici zbog neraščišćenih računa, piše Srpski telegraf i njihov sajt Republika.

„Čim je bivši fudbaler Partizana seo u kola, počela je rasprava oko dugova. Malbaši je u jednom trenutku pao mrak na oči, pa je izvadio nož i nekoliko puta ga zario Neškoviću u stomak i istrčao iz automobila. Nešković je ostao bespomoćan na mestu vozača, pa ga je verovatno primetio neko od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u Urgentni centar“, navodi izvor za Srpski Telegraf.

Inače, Malbaši se gubi trag u medijima kada mu je 2008. istekao jednogodišnji ugovor sa ekipom kineskog osvajača duple krune Šandongom, koju je tada vodio bivši trener crno-belih, a sada selektor Srbije Ljubiša Tumbaković.

Komentari

Vaš komentar