Ilustracija Foto:EPA-EFE/STRINGER

Kosovska policija registrovala je u svom 24-časovnom izveštaju slučajeve ilegalnog prelaska i pokušaja ilegalnog prelaska, oba na teritoriji opštine Leposavić.

Prvi je zabeležen juče, na podne, u naselju Košutica. Priveden je državljanin Srbije koji je vozilom pokušao da pređe ilegalno, navode iz policije, piše Kossev.

U vozilu je, kako se dodaje u izveštaju, bilo natovareno oko 260 litara nafte. Ova osoba je potom odvedena u policijsku stanicu, kao i vozilo sa naftom.

U selu Vračevo u istoj opštini, novi pokušaj ilegalnog prelaska registrovan je u večernjim satima.

Iz policije navode da su patrole primetile nekoliko kamiona koji su pokušali da ilegalno pređu, ali i dodaju da su uspeli da dva kamiona zaustave koji su potom prebačeni do carinskog terminala.

Kosovska policija je u naknadnom saopštenju iznela nove detalje. Kako su naveli, kamioni su bili natovareni robom u težini od 18.400 kilograma paradajza i 710 kilogama paprike.

Precizirali su i da su osumnjičeni ispitani, a potom i privedeni.

Kosovska policija takođe je uvrstila u današnji izveštaj slučaj napada koji se dogodio juče na šetalištu u severnom delu Mitrovice kada su dve nepoznate osobe napale druge dve osobe tupim predmetima.

Policija je potvrdila da se slučaj klasifikovan kao „lake telesne povrede“, dalje istražuje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar