Dejan Kolar Foto: Google maps; Privatna arhiva

Protiv jednog dečaka (14) podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda, protiv drugog (14) za nasilničko ponašanje, za trećeg tinejdžera (13) se čeka odluka tužilaštva.

Subotička policija je saopštila je da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici podneti krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda.

Pročitajte još:

„Policija će protiv drugog četrnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, dok će za trećeg dečaka, trinaestogodišnjaka, izveštaj proslediti tužilaštvu“, saopšteno je iz policije.

Kako se sumnja, oni su pre dva dana u jednoj osnovnoj školi u Subotici učestvovali u incidentu u kojem je teže povređen učenik osmog razreda.

Podsetimo, na odmoru između dva časa, trojica učenika osmog razreda Osnovne škole „Sonja Marinković“ napala su vršnjaka iz drugog odeljenja osmog razreda. Jedan od učesnika sukoba je oborio dečaka s leđa, a zbog nezgodnog pada dečaku je u subotičkoj bolnici odstranjena slezina.

Otac povređenog dečaka, Dejan Kolar, izjavio je da je škola ceo problem zataškavala.

BONUS VIDEO: Kako zaštititi decu od digitalnog nasilja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar