U velikoj akciji policije danas je priveden Pljevljak Darko Šarić. Osim njega, lisice na ruke stavljene su osuđivanom huliganu Urošu Mišiću i advokatu Dejanu Lazareviću, ali i nekolicini policijskih službenika, a zvaničnih informacija o ovoj akciji još nema.

Foto: Nova.rs/Video

Jake policijske snage blokirale su ulicu u kojoj se nalazi vila Darka Šarića u Beogradu. Cela ulica danas prepodne je blokirana velikim brojem policijskih automobila, a u akciji su učestvovali i pripadnici SAJ.

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je nezvanično potvrđeno našem portalu, zajedno sa Šarićem je priveden i Uroš Mišić, huligan osuđivan zbog pokušaja ubistva žandarma na utakmici u Kuli 2007. godine.

Advokat Dejan Lazarević, koji inače zastupa Šarića, takođe je priveden.

Beogradski mediji su objavili da se Šarić sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu koja je odgovorna za više ubistava u Srbiji i Crnoj Gori, a navodno je posedovao dva satelitska telefona i Skaj aplikaciju.

Podsetimo, Šarić se od decembra nalazi u kućnom pritvoru. Pred Apelacionim sudom u Beogradu pre desetak dana je okončano suđenje optuženom narko-bosu Darku Šariću i njegovim saradnicima pošto su svi izneli žalbe na presudu kojom su u julu 2020. osuđeni za pranje više od 20 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Odluku o ovoj presudi sudije Apelacionog suda doneće naknadno – mogu da je potvrde, ukinu ili promene i optužene oslobode krivice.

Sa Šarićem uhapšeni i policajci

U akciji u kojoj je uhapšen Darko Šarić, navijač Uroš Mišić i advokat Dejan Lazarević privedeni su i pripadnici policije, nezvanično saznaje Nova.rs.

Prema prvim informacijama do kojih smo došli, sa Šarićem su uhapšeni i policajci.

Zasad nije poznato o kojima je reč, kao i šta im se stavlja na teret.

Bonsu video: Darko Šarić u Specijalnom sudu – pogledajte kako danas izgleda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar