U automehaničarskoj radnji u Ulici vojvode Micka Krstića na Paliluli i dalje traje talačka kriza, a na licu mesta je policija. Kako javlja naš reporter, stigao je i pregovarački tim koji je ušao u servis.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje na licu mesta, vlasnik automehaničarske radnje Slobodan T. zvani Boban je sedeo sa prijateljem iz komšiluka, a kada je taj čovek, za koga komšije tvrde da je sklon alkoholu i narkoticima, iz nepoznatog razloga potegao nož i stavio ga pod grlo vlasniku auto-servisa.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Njegove komšije pretpostavljaju da je pijan.

Foto: Video/Nova.rs

Na licu mesta su policija i ekipa hitne pomoći.

Po rečima snaje Slobodana T., on je pre sedam godina doživeo moždani udar, ali je nastavio da radi. Otmičar je navodno sedeo dobar deo dana tu sa njim i pio, a onda je uzeo nož i navodno prvo sebe hteo da povredi u čemu ga je Slobodan sprečio. Nakon toga, kako nezvanično saznajemo, otmičar je nasrnuo na Bobana i stavio mu nož ispod grla, ali nije poznato da li je vlasnik auto-servisa tom prilikom i povređen.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Navodno je policija otišla po suprugu otmičara, kako bi pokušali da ga nagovore da se preda.

Okupio se veliki broj građana koji posmatraju razvoj situacije.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Po rečima komšije, vlasnik servisa Slobodan T. drži tu radnju sa bratom, ostao je bez supruge pre godinu dana i već 40 godina je u tom poslu, a susedi ga opisuju kao dobrog čoveka, koji je nastavio da radi iako nema mnogo koristi od toga.

Kako se moglo čuti na licu mesta, „otmičar“ je otac troje dece.

Bonus video: Hapšenje i zaplena tri paketa heroina


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare