Ilustracija Foto:Shutterstock

"Štek" im je bio u hotelskoj sobi, gde su pronađene stvari i nakit ukradeni gradonačelnikovoj ćerki, ali i dragulji iz drugih vila u koje su provaljivale Srpkinje.

Dve mlade srpske državljanke osuđene su u Francuskoj zbog provale u kuću ćerke gradonačelnika Nice iz koje su odnele robu vrednu 46.000 evra, a među kojom se nalaze i dragulji, luksuzna odeća i kožna galanterija!
Srpskinje su, kako piše Le Figaro, uhapšene u januarau, neposredno nakon pljačke, a posle mesec dana doneta je presuda pred francuskim sudom.

„Dve devojke, nastanjene u nehigijenskom naselju u marseju, upale su u kuću ćerke gradonačelnika Kristijana Estrozija. One su iz vile odnele luksuznu odeću, dragulje i tašne. Iako se u prvo vreme spekulisalo da je roba vredna više od 100.000 evra, ispostavilo se da je vrednost upola manja“, prenose mediji.

Pročitajte joiš:

Kako navode mediji, devojke su uhapšene dan kasnije i to u hotelu u kome su odsele.

„Njih su nadzorne kamere u blizini kuće gradonačelnikove ćerke snimile, te su operativci policije uspeli da ih veoma brzo identifikuju“,  pišu mediji:

„Potpuno je rekonstruisana trasa njihovog kretanja i utvrđeno je da su se posle pljačke odvezle taksijem do hotela u kome su odsele“, navode mediji i dodaju da su ukradene dragocenosti pronađene u hotelskoj sobi, uz dragulje koji potiču iz drugih pljački.

Devojke su pred sudom negirale kriviu i tvrdile da su maloletne.

– One nisu delovale kao maloletnice, a to je i dokazano lekarskim pregledom. Sudija ih je osudio na po godinu dana zatvora za tešku krađu.

BONUS VIDEO: Zaplena 750 kilograma marihuane u Nišu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar