Foto: Facebook

Stanislav Antić (21) iz Vladičinog Hana, koji je zajedno sa Daliborom Miloševićem (34) poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš, trebalo je uskoro da postane otac. Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, Antićeva supruga planirala je da sa njim podeli ovu radosnu vest po povratku sa puta.

Foto: Nova.rs

„Duže vreme su pokušavali da imaju dece. Njegova supruga je konačno ostala u drugom stanju, ali je to planirala da mu kaže tek kada se vrate sa svirke iz Novog Sada“, priča upućeni izvor za Nova.rs. Takođe, kako nam je rečeno, majke poginulih Stanislava i Dalibora su rođene sestre, a sada su obe ostale bez sinova.

Foto: Facebook/Stanislav Ristic

Prijatelji stradalih su neutešni. Ističu da ovakvu tragediju ne pamti njihov kraj.

Saobraćajna nesreća u kojoj su dvojica muzičara iz Vladičinog Hana poginuli dogodila se na auto-putu, kod Aleksinačkih rudnika. Kako je do nje došlo još nije u potpunosti jasno. U njihovom vozilu u trenutku nesreće bilo je pet osoba, od kojih su tri povređene i oni su odmah prevezeni u niški Urgentni centar. Na licu mesta mogli su se videti jezivi prizori, a automobil u kome su nastradala dvojica mladića potpuno je smrskan…

Foto: Privatna arhiva

Muzičari iz Vladičinog Hana biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u svom rodnom gradu uz zvuke trube. Takođe, danas je u ovom gradu proglašen i dan žalosti.

„U 12 časova kreće opelo, a u 13 časova na lokalnom groblju u Vladičinom Hanu sahranićemo našeg Stanislava i njegovog druga, prijatelja i brata Dalibora. Molimo vas ponesite trube, neka svako ponese svoj instrument koji zna da svira. Ispratićemo ih kako zaslužuju. Sa trubama su poginuli, trube će ih i ispratiti“, rekao je za Novu rođak nastradalog Stanislava.

Bonus video: Teška nesreća u Hrvatskoj: Voz naleteo na auto, stradali devojka i dete

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare