Ilustracija Foto: N1

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Milana Tanića (19) iz Zaplanjske Toponice zbog sumnje da je ubio Nemanju Antanaskovića (18) i lakše povredio četrnaestogodišnju devojčicu.

Optuženi se tereti da je 26. decembra 2020. godine oko šest sati u selu Zaplanjska Toponica kod Gadžinog Hana u stanju uračunljivosti, lišio života oštećenog koji ga je upitao : „Pa, dobro brate, što me onoliko isprebijaste, što sam vam ja kriv?“

Nakon što mu je odgovorio: „Pa, brate, brate..“ , iz desnog rukava spustio je nož u desnu šaku i krenuo na sada pokojnog mladića.

Obgrlili su se licem u lice, a zatim je okrivljeni nožem dužine 30 cm, sa oštricom od 18 cm, žrtvi zadao jednu probodnu i pet ubodnih rana koje u svom zbirnom dejstvu predstavljaju tešku telesnu povredu sa izuzetno visokim stepenom opasnosti po život od kojih je oštećeni preminuo, navelo je tužilaštvo, pišu Novosti.

Kako se dalje navodi u optužnom aktu, kada je maloletna devojka pokušala da odbrani osamnaestogodišnjaka, okrivljeni je nožem krenuo i na nju i naneo joj laku telesnu povredu u vidu sekotine u predelu levog ramena.

BONUS video: Hapšenje zbog pranja novca

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar