Foto:Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Ž. C. (46) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivična dela nasilje u porodici i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Okrivljenom se stavlja na teret da je 2. oktobra ove godine, oko 13 časova, u Zrenjaninu, dok je bio pod dejstvom alkohola, najpre fizički nasrnuo na brata B. C, kog je nekoliko puta pesnicom udario po glavi i telu, gurajući ga kroz celu kuću. Zatim ga je nabio na regasto vrata od trpezarije, gde je B. C. pao na pod. Tada ga je okrivljeni nekoliko puta udario nogom u telo, piše portal Zrenjaninski.

Napadnuti muškarac je pobegao i sakrio se u jednu prostoriju, ali je optuženi nogom razvalio vrata i ušao je u sobu. Njegov brat je potom pobegao u radionicu i držao je kvaku kako bi sprečio napadača da uđe, ali je on razbio staklo na vratima. Tada je B. C. izašao u dvorište, gde se pojavio i Ž. C. govoreći mu: „Ajde, hoćeš opet da pobegneš“, navodi taj portal.

Onda se vratio u kuću, prišao je majci A. C, uhvatio je rukom za kosu, srušio na pod i, držeći je za kosu, vukao ju je po sobi.

Optuženi je potom prilikom intervencije policije napao policajca D. Z.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar