Foto:Savo Prelević /Vijesti.me

Tridesetjednogodišnji Podgoričanin Gojko Vukčević koji je teško je ranjen u eksploziji bombe koja je podmetnuta pod njegov automobil u naselju Zabjelo od ranije je poznat policiji jer mu je prećeno i pukom srećom preživeo je pokušaj ubistva januara ove godine.

Pod Vukčevićevim automobilom podgoričkih registracija tokom vožnje danas oko 12 sati eksplodirala je plakena naprava, a prema još uvek nepotvrđenim informacijama u vozilu je bila još jedna muška osoba, koja nije povređena u ovom napadu.

Policija je prema poslednjim informacijama blokirala čitavo naselje i u toku je policijski uviđaj i proveravaju se vi navodi o tome gde je postavljena bomba pod Vukčevićev automobil.

Inače, ovo je drugi napad na Gojka Vukčevića. Prvi napad na njega dogodio se 14. januara ove godine u večernjim časovima kada se pojavio nepoznati muškarac ispred njegove kuće u zetskom selu Mahala. Ispred kuće je izašla njegova majka, a nepoznati muškarac je tražio da pozove sina. Gojko je izašao ispred kuće, a muškarac je uperio pištolj u njegovom pravcu. Srećom, pištolj je zakočio kad je muškarac pritisnuo obarač. Napadač je pobegao ubrzo sa mesta događaja i nikad nije pronađen.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar