Foto: Nova.rs, Instagram

Smrt Branke V. (49), koja je preminula 16. decembra nakon operacije smanjenja grudi u privatnoj ordinaciji u Admirala Geprata u Beogradu, potresla je javnost u Srbiji. Zasad nije poznato da li je eventualno u pitanju lekarska greška, a odbukcija preminula žene još uvek nije gotova-

Tačan uzrok smrti nije poznat, a pojedini mediji naveli su da je u pitanju plućna embolija. Ipak, nije poznato šta ju je izazvalo. Prema saznanjima Nova.rs, još uvek se čekaju rezultati odbukcije preminule žene.

„Čekaju se rezultati odbukcije i toksikoloških analiza, nakon kojih će se znati sve okolnosti smrti žene“, kaže izvor portala Nova.rs.

Foto: Instagram

Pomenuti slučaj šokirao je javnost u Srbiji.

Branka je 16. decembra primljena u Urgentni centar oko 22.30 časova nakon estetske operacije smanjivanja grudi u privatnoj klinici. Ipak, lekari su po prijemu žene mogli samo da konstatuju njenu smrt.

Pročitajte još:

Preminula žena je zajedno sa svojom ćerkom došla iz Nemačke kako bi otišla na estetsku operaciju smanjivanja grudi u jednoj beogradskoj ordinaciji za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

Kako je porodica ispričala, ženi je najpre rečeno da je operacija prošla u redu, međutim, tada joj je naglo pozlilo. Zasad nije poznato da li je eventualno tokom zahvata napravljena greška, ili je reč o nečem drugog.

„Zadnju reč definitivno će dati odbukcioni nalaz koji bi trebalo da otkloni sve nedoumice oko smrti žene“, kaže naš sagovornik.

Foto:Nemanja Jovanovič/Nova.rs

Iz klinike u kojoj je rađen zahvat nisu se oglasili povodom ovog slučaja. Portal Nova.rs u nekoliko navrata je pokušao da stupi u kontakt, međutim bezuspešno.

BONUS VIDEO: Nesreća na auto-putu „Miloš Veliki“: Automobil i kamion sleteli s puta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare