Pripremno ročište u postupku protiv Ninoslava Jovanovića (47) iz Malče, poznatijem kao Malčanski berberin, koji se sumnjiči da je oteo i deset dana zlostavljao 12-godišnju M. K. (12) iz Suvog Dola, održaće se sutra u Višem sudu u Nišu.

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je krajem marta optužnicu protiv Jovanovića, ali zbog zaštite interesa maloletne oštećene u ovom slučaju, nije saopštena pravna kvalifikaciju krivičnog dela za koje se tereti Istraga protiv Jovanovića sprovedena je zbog krivičnih dela otmica i silovanje deteta, a za ova krivična dela zaprećena je kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.

Viši sud u Nišu zakazao je pripremno ročište nakon što je Apelacioni sud odbacio Jovanovićevu žalbu na rešenje o potvrđivanju optužnice.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović tereti se da je krajem decembra prošle godine oteo i zlostavljao devojčiću. On je uhapšen 5. januara na seoskom groblju u Malči. Inače, Jovanović je od ranije poznat policiji i iza sebe ima poduži krivični dosije. On je zbog silovanja koje je ranije počinio bio osuđivan na 10 i 12 i po godina zatvora.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar