Instagram

Suđenje Čagriju Tortopu, za brutalno premlaćivanje naše manekenke Tanje Đukić, počelo je juče pred sudom u Istanbulu.

Tortop, koji je poznati turski muzički producent, nasrnuo je na našu lepoticu zbog ljubomore, a to, kako ona kaže, nije bio prvi put da je bije.

Batine su, kako ona navodi, trajale sedam sati u stanu u Istanbulu. Tanja je tog dana imala snimanje, a ispred studija ju je sačekao ljubomorni Turčin. Iako je svađa krenula već u kolima, nije mogla ni da zamisli da će je nešto kasnije krvnički pretući.

„Došao je po mene i počeo da me napada da sam flertovala sa fotografom. Pokušala sam da ga smirim i da mu objasnim da nije tako, da je sve to u njegovoj glavi i da mora da se iskontroliše, ali nažalost, nisam uspela. Došli smo u stan gde mi je pocepao svu odeću koja je bila na meni, oduzeo telefon, zaključao vrata i spustio sve metalne zaštite za prozore kako ne bih dozivala pomoć. Onda je počeo da me tuče čime je stigao, nogama, rukama, pesnicama…“, izjavila je Tanja za naše medije.

Torturu je započeo oko 19 časova, a ona se dva sata iza ponoći od batina onesvestila. Ona ju je odveo u kupatilo i polivao hladnom vodom, a kada je došla sebi, nastavio je da je bije tastaturom po glavi, a potom je uzeo nož i pretio da će da je ubije.

Kada je mučenje konačno prestalo prijavila ga je policiji.

„Probudio me sa nožem i rekao da nastavlja pošto sam se odmorila. Plakala sam i molila, govorila sam mu da ga volim i da ću mu sve oprostiti samo da prekine. Pitao me je da li ću ga prijaviti, rekla sam da neću kao što nisam ni prethodnih puta. Stavila sam naočare i našminkala se kako bih ga uverila da sam prešla preko svega. Čim je otvorio vrata, pobegla sam u obližnji kafić i pozvala policiju“, kaže ona.

Na suđenju sa Tanjom je i njen otac koji je doputovao iz Srbije, a manekenka poručuje da očekuje kaznu od nekoliko godina.