Novi Pazar Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

H.G. (19) i jedan sedamnaestogodišnjak pokušali su jutros da opljačkaju benzinsku pumpu na putu Novi Pazar - Raška, ali pošto je razbojništvo pošlo po zlu, sedamnaestogodišnjak je izvadio nož i ubo nekoliko puta tridesetogodišnjeg radnika. H.G. je, prema saznanjima našeg portala, uhapšen i pre pet dana, kada je počinio razbojništvo u centru Novog Pazara, ali je nakon zadržavanja od 48 sati pušten da se brani sa slobode.

Prava drama odvijala se rano jutros na jednoj benzinskoj pumpi na putu Novi Pazar – Raška, kada su, u nameri da je opljačkaju, u nju uleteli H.G. (19) i jedan maloletnik (17). Pošto je radnik na pumpi pružio otpor, sedamnaestogodišnja je izvadio nož i nekoliko puta ubo radnika, dok ga je H.G. udarao, pošto je radnik pokušao da sačuva pazar.

Međutim, brzom reakcijom novopazarske policije, dvojica razbojnika je uhapšeno. U blizini pumpe, u travi, pronađen je i nož, a radnik je zbrinut u Zdravstvenom centru u Novom Pazaru.

Kako saznajemo iz izvora, H.G. je pušten pre nekoliko dana, nakon što je uz pretnju nožem u centru Novog Pazara od radnika prodavnice oteo dnevni pazar.

„Pripadnici odeljenja kriminalističke policije u Novom Pazaru uhapsili su H.G. pre nekoliko dana zbog razbojništva, pošto je opljačkao nožem jednu prodavnicu. Nakon što ga je policija zadržala 48 sati, na koliko ima pravo, pušten je da se brani sa slobode. A onda je dva dana kasnije napravio ovo o čemu danas svi pišu“, otkriva izvor našeg portala.

Obojica razbojnika od ranije su poznati policiji.

Osumnjičenom H. G. je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova, dok je maloletnik priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

BONUS VIDEO: Uhapšen osumnjičeni za seriju razbojništva u Rakovici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram