Foto:Nova.rs

Prijatelj Mateja Periša (27), koji je prošle nedelje izvučen iz Dunava na Adi Huji u Beogradu, oprostio se emotivnim pismom od Splićanina za kojim se tragalo mesecima.

„“A gde si sine?“ Ovako bi počeo svaki naš razgovor kada bi se videli i čuli. Doduše, ja sam bio sin razmetni, a ti izgubljeni iako si sada zauvek pronađen. Otišao si u svom smeru, baš kao na ovoj slici gde gledamo svako u svom pravcu, bili na istom brodu, kurisu i istoj talasnoj dužini. To nam ne može niko uzeti, kao ni onih 100 milja svaki dan, 100 izleta, 100 žena, ma svega 100 brate! Pita me tvoj stari prekjuče kakav si bio, šta si hteo…

Pročitajte još:

Evo na svim poljima i planovima si išao 100 na sat, ali ništa manje i u osećanjima, prijateljstvu, skromnosti, neiskvarenosti… Ajde neću te puno „gratat“, samo sam htio reći da ću se moliti za tebe, a ti mi budi zagovornik gore da se sretnemo opet, pa da nadoknadimo kako samo mi znamo! Volim te buraz“, stoji u pismu koje je objavila ova grupa na Fejsbuku „Istina za Matej Periš“.

Podsetimo, Matej Periš je nestao krajem decembra prošle godine u Beogradu, nakon što je iznenada napustio klub „Gotik“ u Beton hali. On je potom usnimljen kako trči ulicama, zaustavlja taksi, a potom se spušta niz stepenice koje vode ka Savi.

Matej je u Beograd došao sa društvom iz Splita, u nameri da provedu Novu godinu.

Potraga za nestalim mladićem Matejem Perišem kod Beton hale Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Za njim se tragalo do prošle nedelje, kada je njegovo telo izvučeno iz Dunava.

Odbukcija je nedvosmisleno pokazala da je reč o Perišu.

BONUS VIDEO: Ispraćaj Mateja Periša u Splitu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar