Policija privodjenje hapsenje
Ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Došlo je do incidenta u Opštoj bolnici u Valjevu, kada je doktor pod dejstvom alkohola nasrnuo na svog kolegu, koji je prilikom napada zadobio lake telesne povrede, a dalju dramu je sprečio medicinski tehničar, koji se našao na licu mesta.

Incident se dogodio u prostorijama dečje hirurške ambulante valjevske bolnice, a rešen je, po našim saznanjima, tako što je dvojicu lekara iz klinča razvadio medicinski tehničar, a policija po anonimnom pozivu stigla na lice mesta.

-U ambulanti se nalazio dr A.K, kada je u nju došao njegov kolega dr S.Đ. koji ga je upitao „zašto je došao u njegovu smenu“, zatim šutnuo stolicu na kojoj je A.K. sedeo, pa mu prišao iza leđa i rukom mu zadao udarac u lice. Napadnuti lekar je zatim ustao i rukama za mantil uhvatio kolegu, posle čega su obojica pali na pod gde je došlo do razmene nekoliko udaraca – priča pouzdani izvor „Blica“.

Pročitajte još:

Veću tuču sprelio je medicinski tehničar koji je iz ambulante čuo buku, utrčao u nju i uspeo da ih razdvoji, a ubrzo je na lice mesta stigla i alarmirana patrola policije. Obojici lekara konstatovane su lake telesne povrede, alkotestirani su i dok A.K. nije bio pod dejstvom alkohola, doktoru S.Đ. utvrđeno je prisustvo 1,16 promila alkohola u krvi.

Policija je, kako saznajemo, o slučaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da je u pitanju krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda iz člana 121. Krivičnog zakona za koje se preduzima privatna tužba, te da se od obojice lekara uzmu iskazi.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar