Petorica vozača kažnjena zbog alkohola tokom vikenda u Nišu

Hronika 10. maj. 202119:11
Podeli:
Policija
Foto: MUP Srbije

Policajci u Nišu, u redovnoj kontroli saobraćaja, tokom vikenda, zaustavili su petoricu vozača koji su upravlјali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog koji je vozio motocikl pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je PU Niš.

Policija je na području grada alkotestirala dvojicu muškaraca starosti 47 i 56 godina koji su vozili „reno“ i „opel“ i utvrdila da imaju 2,45 i 2,17 promila alkohola u organizmu.

Takođe, iz saobraćaja je isklјučen i vozač (38) „fijata“ koji je vozio sa 1,81 promil alkohola, kao i vozač (58) „forda“ koji je upravlјao sa 1,36 promila alkohola.

Policija je zadržala i vozača (58) „smarta“ koji se sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nezgodu upravlјajući vozilom sa 1,82 promila alkohola u organizmu.

On se sumnjiči da je u subotu udario u „tojotu“ i tom prilikom vozač „tojote“ je zadobio lake telesne povrede.

Policija je, prilikom redovne kontrole saobraćaja, zaustavila vozača (39) koji je upravlјao neregistrovanim motociklom, bez vozačke dozvole i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Svim vozačima određeno je zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar