Andjela Bezanovic
Nestala Anđela Bežanović Foto:Screenshot/Facebook/Vesna Sara Tasic

"Osvanuo je i peti dan, Anđela još uvek nije pronađena. Nema je nigde, nedostupna je. Ali, ja se nadam svaki minut da će mi se javiti. Verujem da hoće. Ako je u mogućnosti. Verujem i da će neko javiti da je video i da je Anđela dobro!"

Ovu su potresne reči koje je mama Anđele Bežanović (28) iz Borče, a koja je nestala u ponedeljak, napisala na svom Fejsbuk profilu, prenosi Blic.

Naime, ona već danima objavljuje potresne pesme i moli za pomoć sve kako bi pronašla svoju ćerku.

Očajna majka nestale devojke opisala je i izgled svoje ćerke i odeću u kojoj je poslednji put viđena u nadi da će je tako neko prepoznati.

Anđela Bežanović ima 28 godina, visoka 165cm, oko 54kg, svetlo smeđe, pepeljaste kose srednje dužine, tamno braon izrazitih očiju.

Osvanuo je i četvrti dan.Anđela još uvek nije pronađena.Nema je nigde,nedostupna je.Ali, ja se nadam svaki minut da…

Posted by Vesna Sara Tasic on Thursday, July 29, 2021

„Jednostavna je, skromna, tiha. 26.7. između 5h i 7h ujutru izašla je iz stana u Borči, u Ulici 1. maja, bosa, u plavom teksas šorcu i (beloj ili šarenoj) majici. Ponela je samo mali ženski ranac boje kajsije“, napisala je majka.

Iako je prošlo već nekoliko dana kako nema nikakvih informacija o Anđeli, majka ne gubi nadu da je ona još uvek u Beogradu, te moli sve one koji je vide da joj odmah jave.

„Možda je još uvek negde u Beogradu. Ako je vidite, javite mi. Ovde, ili inboxu. Molim vas“, napisala je majka Vesna koja se unapred zahvalila.

Navodi da joj niko ništa ne javlja i da je mora sama tražiti.

„Ne mogu sedeti i čekati. Ako slučajno ovo pročita neka mi se javi, samo da znam da je dobro“.

Ako ste je videli ili imate bilo koje informacije, molim vas da javite na broj 063/8093-469 ili prijavite u najbližoj policijskoj stanici.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar