Živojin Strizović, nestao
Živojin Strizović Foto: Privatna arhiva

Više od pet meseci je prošlo, a od Živojina Strizovića, koji je nestao petnaestog februara tekuće godine, za sada, nema ni traga ni glasa, kaže za Nova.rs njegova sestra Sanja Simeunović. Prema njenim rečima, ona, kao i njegovi roditelji se mole da je živ.

„On je, tog kritičnog dana završio sa poslom i odvezao se iz Preljine, nadomak Čačka. Vozilo mu je pronađeno dva dana nakon njegovog nestanka. Auto marke „reno megan“ plave boje je bio parkiran ispred jednog ugostiteljkskog objekta u Parmencu“, podseća Sanja.

Ona napominje da mu je mobilni telefon bio dostupan dva sata nakon nestanka i onda je tada nestao signal, odnosno od tada je nedostupan.

Kako objašnjava, auto je bio na veštačenju, ali je njen brat poneo lična dokumenta, telefon i ključeve od vozila. Sanja ističe da je Živojin bio veoma vredan čovek, odnosno da se nikada nešto slično nije dešavalo.

„Ukoliko je trebalo da obavi nešto, završi po gradu obavezno bi obavestio i oca i majku sa kojima je živeo u Brđanima. Sa poslodavcem i kolegama je imao dobar odnos i nikada nije pravio bilo kakve probleme. Razgovarali smo i sa njima, ali ništa nije ukazivalo da će do ovoga doći, odnosno da će Živojin nestati“, skoro kroz suze priča Sanja.

„Za njime se dalje traga. Uključeni su pripadnici Odeljenja za vanredne situacije Čačak, kao i policija iz grada na Moravi i Gornjeg Milanovca. Roditelji su očajni, puno je vremena prošlo. Totalno su slomljeni sveukupnom situacijom. Svi zajedno se nadamo da je živ. Ukoliko bilo ko ima neku informaciju, može da nam se javi na telefon 0637302550“, zaključila je Sanja Simeunović za Nova.rs.

Bonus video: Potraga za nestalim avionom u Hrvatskoj

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)