Foto:printscreen/facebook

Predrag Todorov (27) iz Niša zvani Peka Kartel, za kojim je bila raspisana poternica zbog sumnje da je 25. avgusta 2017.godine oko 4.30 sati sa pet hitaca ubio bivšeg pripadnika žandarmerije Sašu Mihajlovića (36) iz Niša, uhapšen je u Berlinu i juče izručen u Srbiju, saznaje „Blic“.

Todorov je na poternici bio zbog ubistva izvršenog 2017, čija je žrtva bio bivši žandarm. Od ponedeljka je u pritvorkoj jedinici KPZ u Nišu. Za njim postoje poternice zbog krivičnih dela izvršenih u Beogradu, nasilničkih ponašanja, nedozvoljenog držanja oružja, trgovine uticajem i ugrožavanja javnog saobraćaja.

Podsećamo, Saša Mihajlović zvani Butra (36) iz sela Berevce, u Štrpcu sa prebivalištem u Nišu ubijen je 24. avgusta 2017. godine oko 4.30 časova na Keju Kola Srpskih sestara u Nišu. Za njegovo ubistvo, osumnjičen je Predrag Todorov (27) zvani Peka Kartel, koji je prema informacijama iz istrage, u Mihajlovića ispalio pet metaka iz pištolja, pa pobegao.

Mihajlović je bio pripadnik niškog odreda Žandarmerije, a povod je bila svađa oko Mihajlovićeve devojke kojoj je Todorov jednom prilikom lupio šamar. Kobne noći obojica su bili u kafiću “Loko” kada je nakon kraće svađe krenula pucnjava u kojoj je Mihajlović ubijen.

Todorov je pobegao, a za njim je odmah raspisana poternica. Obojica Nišlija poznati su po pozamašnim dosijeima. MIhajlović je bio osuđivan zbog saobraćajne nesreće, falsifikovanja novca i ometanja službenog lica. Todorov je 2016. pucao u jednom noćnom klubu u Nišu i ranio dve osobe.

BONUS VIDEO: Mesto ubistva porodice Đokić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar