Foto:EPA-EFE/NIC BOTHMA

Branku P. (81) iz Barajeva određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom. Kako saznaje portal Nova.rs, za ceo slučaj saznalo se nakon što su iz jednog beogradskog prihvatilišta, u kojem je bila pomenuta maloletnica, prijavili policiji osumnjičenog.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, osumnjičeni se tereti da je pipkao devojčicu po intimnim delovima tela, kao i da ju je terao da gledaju pornografske filmove.

Za ceo slučaj saznalo se pre nekoliko dana, nakon što se osmogodišnjakinja požalila radnicima u Prihvatilištu šta je doživela.

„Devojčica je sa ocem živela u stanu koji iznajmljuje osumnjičeni do pre desetak dana, od kada se nalazi u Prihvatilištu. Ona je radnicima ispričala da ju je osumnjičeni dodiravao po intimnim delovima tela, nakon čega su zaposleni alarmirali policiju i ceo slučaj prijavili. Policija je munjevito reagovala i juče je uhapsila osumnjičenog Branka P., kojem se na teret stavljaju nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom“, kaže izvor našeg portala.

Kako navodi, devojčica potiče iz porodica koja je socijalno ugrožena.

„Dete je u januaru ove godine ostalo bez majke, a njen otac nije imao pojma o tome šta se dešava. Ćerka mu se nije požalila šta je doživela, a inače, reč je o siromašnoj porodici. Pretpostavlja se da je upravo zbog toga devojčica i smeštena u Prihvatilište“, dodaje naš sagovornik.

Inače, kako saznajemo, osumnjičeni je bio slabo pokretan, a policija intezivno radi na rasvetljavaju svih okolnosti vezanih za ovaj slučaj. O celom postupku obavešten je i Centar za socijalni rad, koji će preduzeti sve potrebne radnje.

 

Negirao krivicu

Prema rečima sagovornika našeg portala, osumnjičeni Branko P. je negirao krivicu.

„Osumnjičenom je nakon saslušanja određen pritvor. Tokom istage biće ispitani svedoci, kako bi se utvrdilo da li je eventualno bilo još žrtava osumnjičenog“, dodaje naš sagovornik.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram