Foto: Nova.rs

Pavle Bihali, koji se nalazi na čelu Pokreta "Levijatan" reagovao je na pisanje našeg portala na tekst o tome da je lažno optužio voditelja jutjub emisije Boška Jokovića da je pedofil, nakon što je on jednu emisiju posvetio ovom pokretu. Pihali je takođe osporio što smo ga oslovili "batinašem neistomišljenika", iako, kako tvrdi, postoji pravosnažna presuda koja dokazuje suprotno.

Bihali je reagovao na tvrdnje našeg sagovornika iz teksta „Snimio emisiju o Levijatanu, oni ga optužili da je pedofil“.

„U uvodu teksta, navodi se kako je „njihov vođa Pavle Bihali angažovao batinaše kako bi se obračunao sa svojim neistomišljenicima“ što je suprotno pravosnažnoj Presudi nadležnog Suda.

„Neistina je da se protiv ove osobe, Boška Jokovića, ne vodi postupak, protiv Boška Jokovića se vodi postupak u Višem tužilaštvu u Beogradu, Odeljenje za visokotehnološki kriminal i to najpre po mojoj krivičnoj prijavi za sve neistine koje iznosi na svom kanalu tri meseca unazad. U snimku od 9.12.2021. godine, svoje pratioce i javnost je obmanuo navodima da sam mu lično pretio otmicom i silovanjem maloletnog deteta (za koje ni ne znam da postoji, kao što ni istog ne poznajem), da sam mu lično poslao poruku takve sadržine sa lažnog naloga, što i ovog trenutka možete pogledati na njegovom kanalu, da bi 27.12.2021. godine podneo krivičnu prijavu za te iste poruke protiv NN lica, nastavljajući i dalje da obmanjuje javnost i koristi moje ime i prezime u tom kontekstu u cilju pregleda, lajkova i zarade, imajući u vidu da potražuje donacije za angažovanje advokata u pisanju prijava a da u isto vreme nedvosmisleno potvrdjuje da je prijavu pisao Bojan Savić, protiv koga je takodje podneta krivična prijava.

Neistina je takođe da je krivična prijava za poruke koje slao maloletnoj devojčici, koja je tek prešla zakonsku granicu od 14 godina kojom se smatra detetom, odbačena. Prema informacijama kojima raspolažemo isti predmet je po zahtevu tužioca prosledjen Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenje za visokotehnološki kriminal, koje će dalje ceniti šta je Boško Joković mislio kada je nudio društvo devojčici od 15 godina i šta je tačno mislio kada je napisao da mogu raditi bilo šta što njoj neće biti dosadno (odmah na početku prepiske saopštila mu je koliko ima godina a što njene fotografije nedvosmisleno i potvrdjuju). Takođe će se u postupku utvrditi da li je svakom svom pratiocu slao poruke, kao što sam navodi. Fondacija poseduje brojeve oba predmeta, kao i saznanje da je i po prijavi majke devojčice koja se oseća uplašeno i uznemireno jer joj se direktno obraća putem svog kanala nakin što je saznao identitet iste, upućena u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, da bi se ispitale sve okolnosti slučaja.

I da, Boško Joković ne može podneti valjanu krivičnu prijavu protiv majke devojčice za lažno prijavljivanje jer je ista prijavila stvaran dogadjaj, slanje poruka njenom detetu koje je isti potvrdio. U njegovoj glavi nije učinio ništa neprimereno i loše, što stvara još veću bojazan, a svakoj majci je potpuno razumljiva uznemirenost i strah od ovakvih osoba“, saopštio je Pavle Bihali.

BONUS VIDEO: Peticija Zvezdana Jovanovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar