Foto:Marko Radonjić/Nova.rs

Dečak (1) kog je dve godine stariji brat u njihovoj porodičnoj kući u mestu Sakule kod Opova, juče udario sekirom i isekao mu dva prsta, nalazi se u bolnici, a sinoć je operisan. Baba dečaka Jasmina Belić ispričala je za portal "Nova.rs" kako je došlo do nesrećnog slučaja u njihovom domu...

„Mali je puzao napolje, a stariji brat je u tom trenutku istrčao sa malom sekiricom u ruci. Nije imao nameru da ga povredi, već se sapleo i pao i udario ga po prstu. Dete to nije uradilo sa namerom, već se slučajno sapleo o prag i pao“, objašnjava za portal Nova.rs baka mališana Jasmina Belić.

Kako nam priča potresena žena, mališan se sada nalazi u bolnici, a sa njim je i majka Nada.

Foto:Marko Radonjić/Nova.rs

„Operacija je bila sinoć, u 20.00 sati i sada je dobro. Na malom prstu je povređen nokat, a ovaj drugi je ušiven. Biće to dobro“, uverava nas baka.

Kako je objasnila, sve se desilo dok je njihova majka sređivala kuću.

Foto: Marko Radonjić/ Nova.rs

„Ona je nameštala sobu, obukla je ovog malog i to se desilo. Oni su mali, trebalo je sve skloniti od njih, ovaj stariji ne zna šta se desilo, plakao je…“, kaže nam nesrećna žena.

Kako je ranije objavljeno, roditelji su odmah doneli povređenog sina u Dom zdravlja Opovo, a beba je vozilom Hitne pomoći odatle prevezena na dalje zbrinjavanje u Opštu bolnicu Pančevo.

Bonus video: Pao semafor u Beogradu i povredio prolaznika

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar