Samra Zornić Foto:privatna arhiva

U automobilu marke “opel” koji je sleteo jutros u kanjon Morače nalazila se tročlana porodica iz Novog Pazara, žena Samra Zorić (34) je poginula. U trenutku nesreće u vozilu su se nalazili i suprug Rafet Zornić i četrnaestogodišnji sin Ahmed Zornić, koji je u teškom stanju prevezen do KBC Podgorica. Novopazarci su šokirani zbog ove nesreće i brojni predstavnici Islamske Zajednice su istakli svoje žaljenje za gubitkom Semre.

U Novom Pazaru, javnost je šokirana, činjenicom da je mlada Semra izgubila život u ovoj nesreći, a među ožalošćenima su mnogobrojni učenici i nastavnici, obzirom da je Semra radila kao nastavnica veronauke u Novom Pazaru, kao i njen muž. Na društvenim mrežama, oglasili su se brojni predstavnici Islamske Zajednice koji su podsetili na Semrino lepo panašanje kao i na skroman način življenja koji je vodila sa svojim mužem.

Pročitajte još:

Tridesetčetvorogodišnja Samra je završila medresu Gazi Isa – beg i Fakultet za islamske studije (FIS), te je potom radila kao vaspitačica u obdaništu i veroučiteljica u osnovnoj školi, dok je njen suprug Rafet Zornić službenik Mešihata Islamske zajednice iz Srbije.

Putem društvenih mreža od Samre su se oprostili prijatelji i kolege.

Od Samre se oprostio i njen bivši profesor, Bekir Makić.

„U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula je moja bivša učenica Samra Zornić, dok su njen muž, takođe moj bivši učenik i njihov sin Ahmed teško povređeni. Rafet i Samra su veroučitelji, skromni, uljudni, pozitivni, uvek nasmejani i veseli“, napisao je Makić.

Podsetimo,  Željko Darmanović iz Službe zaštite i spašavanja iz Kolašina za medije je rekao da su oni dobili poziv u 9 sati i 13 minuta, kada su obavešteni da je došlo do nesreće.

Mišljenja je međutim, da je automobil sa porodicom pre osam sati sleteo u kanjon, a njihovo izletanje sa kolovoza izgleda niko nije video.

Povređeni otac je, pak, uspeo da se popne uz klizavi teren oko 150 metara do magistrale gde je zaustavio saobraćaj. Dečak, koji ima povrede kuka i karlice, je izvučen oko 11 sati, dok je telo stradale žene izvučeno sat i po nakon njega.

Darmanović navodi da je u akciji izvlačenja učestvovao veliki broj vatrogasaca, te da je pomagala i policija.

Podseća da se na istom mestu dogodila nezgoda 10. oktobra kada su u automobilu koji je sleteo sa puta bili sin i majka, ali srećom niko nije stradao.

BONUS VIDEO: Petoro povređenih u lančanom sudaru na Milošu Velikom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar