Meštani Ralje kod Smedereva ogorčeni su zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u njihovom mestu, kada je na automobil na pružnom prelazu naleteo voz i ubio dete (3).

Iako je saopšteno da se nesreća dogodila na obeleženom pružnom prelazu, meštani tvrde da na njemu ne radi ni rampa ni svetlosna signalizacija. Kako kažu, stalno se događa da putnički i teretni vozovi prolaze dok je rampa podignuta i da samo pukom srećom nesreće nisu svakodnevne.

Čitalac našeg portala poslao je i snimak, nastao pre nekoliko dana, a na kom se jasno vidi da je rampa podignuta u trenutku dok prolazi teretni voz.

Pročitajte još:

Podsetimo, trogodišnje dete nastradalo je u utorak uveče kada je teretni voz naleteo na putnički automobil na putnom prelazu na potesu između Osipaonice i Lugavčine, kod Smedereva. Deete je sa teškim povredama prevezen je kolima hitne pomoći u smederevsku bolnicu.

Dete je u bolnicu stiglo bez znakova života, pokušana je reanimacija, ali bez uspeha. Stariji čovek je sa teškim, višestrukim povredama opasnim po život, prebačen tokom noći na Urgentni centar u Beogradu“, rečeno je Novostima u OB „Sveti Luka“ u Smederevu.

Do udesa je došlo na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom. Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi detalje nesreće.

Kako je došlo do udesa, znaće se nakon istrage koja se nastavlja danas.

Bonus video: Suđenje za slučaj Namenska

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar