Foto: Facebook

Vest da je pronađen leš Aleksandra Ranđelovića bez šaka, u poodmakloj fazi raspadanja u bunaru u selu Konatice kod Obrenovca, šokirala je Srbiju. Otkriveno je da je ovaj brutalan zločin počinio Radovan V., koji se nalazi u zatvoru zbog drugog dela, a pojavila se i fotografija ovog monstruma.

Lokaciju leša otkrio je upravo Radovan V. iz Obrenovca koji se već dva meseca nalazi u pritvoru. Navodno se pohvalio svom cimeru u zatvoru koji je to potom preneo policiji.

On je, prema nezvaničnim informacijama, svom bivšem ljubavniku prvo odsekao šake, a potom ga bacio u bunar dubok 13 metara i zatrpao ciglama. Bunar se nalazi u napuštenom dvorištu.

Inače, nestanak Aleksandra je prijavljen još na proleće. Meštani tvrde da su R. V. i ubijeni Aleksandar bili u ljubavnoj vezi i da su živeli zajedno.

Navodno je Radovan V. mislio da ga Aleksandar vara sa drugim muškarcem, te je odlučio da mu svirepo presudi. Radovan V. je, kako smo naveli, u zatvoru ispričao nekom od drugih zatvorenika gde se nalazi leš, a ovaj je to preneo policiji i tako je pronađeno mrtvo telo. Za ubicu meštani kažu da je rano ostao bez majke, da je živeo sam sa ocem i da se odao lošem društvu i narkoticima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar