Foto: Privatna arhiva

U naselju Podličak u Pržnom, crnogorska policija pronašla je jutros oko 6.35 sati telo Irene J. (44) iz kragujevačkog naselja Stanovo. Njen nevenčani partner Filip, koji se prema informacijama iz Crne Gore sumnjiči za ubistvo, prema rečima komšija iz Kragujevca, povremeno je sa njom dolazio u njenu porodičnu kuću u Kragujevcu, ali su ga retko viđali, i kažu da je Filip bio "prilično sumnjiv tip".

Crnogorski mediji preneli su danas, da je jutros pronađeno beživotno telo Irene J. iz Kragujevca, zbog čega su uhapsili muškarca zbog sumnje da je ubio svoju devojku. Navodno, ubijena devojka imala je dokumenta jedne skandinavske države.

Foto: Privatna arhiva

U izjavi za portal Nova.rs, komšije su ispričale da je njen nevenačni partner zove Filip, i da je rođen u Norveškoj i da ima njihovo državljanstvo.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, nastradala Irena je od novembra prošle godine sa partnerom živela u Pržnom u apartmanu, koji je navodno u njihovom vlasništvu. U Kragujevac su povremeno dolazili i tada su boravili u Ireninoj porodičnoj kući. Ona je tu živela sa bratom i majkom.

Nezvanično saznajemo da Irenin partner za koga se sumnja da je izvršio ubistvo, retko komunicirao sa komšijama i da je bio „prilično sumnjiv tip“ i da je iz porodične kuće uglavnom izlazio noću.

Komšije su ispričale i da ne znaju čime se Filip bavio, a nemaju saznanja ni za svoju komšinicu čime se Irena bavila, ali navode da su je viđali u „sumnjivom društvu“ koje povezuju sa narkoticima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare