Foto:privatna arhiva/facebook

Šest osoba je uhapšeno zbog sumnje da su noćas pretukli nasmrt Dušana A. (47), u restoranu u Mladenovcu, a među privedenima je i Marko P. (34). Sumnja se da je upravo on naneo ubijenom Dušanu kobni udarac u glavu, nakon kog je preminuo.

Sem Marka P., policija je uhapsila S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), J.M. (40) i S.S. (33) i njima je određeno zadržavanje do 48 sati. Sumnja se da je on zadao kobni udarac ubijenom muškarcu, a prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, on nema dosije.

Panorama restoranu u Mladenovcu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Zločin se dogodio noćas u restoranu „Panorama“, a sumnja se da je sukob izbio zbog muzike.

„Seli su za sto, a preko puta je bila druga ekipa. U jednom trenutku je Dule želeo da naruči pesmu, bila je uživo muzika. Ekipa od njih šestoro se bunila i nisu mu dali. Odjednom je nastao haos, jedan čovek ga je udario flašom. Čovek je samo pao. Nakon tuče, svi oni su se razbežali. Odmah je pozvana policija i Hitna pomoć, koja je došla nakon pola sata. Čovek je mnogo krvario“, rekao je ranije izvor Nova.rs.

Pročitajte još:

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti napada. U tuči je povređen i sin ubijenog muškarca V. P., koji se nalazi u bolnici u Beogradu. On je zadobio povrede glave i ekstremiteta.

Foto:privatna arhiva

Za ubijenog Dušana poznanici imaju samo reči hvale. U Mladenovcu je poznat kao Dule Pežo, s obzirom da je držao servis za automobile.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare