Stefana Đurović
Facebook/Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji

Stefana Đurović (24), tragično je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak 23. avgusta u mestu Guberevac, kada je automobil u kojem je bila sa drugaricom i jednim muškarcem sleteo sa puta i udario u betonski stub.

Devojka sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, ali je u trenutku nesreće navodno bio u svesnom stanju.

„Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022. godine“, naveli su.

Nesreća u kojoj je Stefana poginula navodno se dogodila drugi dan svadbe na kojoj je Stefana bila kuma.

Kako je preneo 192, povređena devojka koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju, u komi. Lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News