Ministarstvo unutrašnjih poslova objavilo je snimak na kome se vidi kako su uhapšena trojica otmičara Beranca Filipa G. rođenog brata Željka G. koji se dovodi u vezu sa "kavačkim klanom". 

Na video snimku koji je objavljen vide se pripadnici policije koji su jednog osumnjičenog uhapsili nakon što su zaustavili žuti auto koji se kretao ulicama Novog Sada. Druga dvojica uhapšeni su u svojim stanovima, što se može videti na video snimku.

Kako je danas saopštio MUP policajci u Beogradu u saradnji sa pripadnicima SBPOK-a efikasnom akcijom rasetlili otmicu dvadesetpetogodišnjeg muškarca i uhapsili M. G. (44), F. C. (30) i A. J. (31) zbog sumnje da su izvršili otmicu.

„Oni se terete da su 21. avgusta ove godine u večernjim časovima presreli dvadesetpetogodišnjaka, ugurali ga u automobil i odvezli u jedan stan u Beogradu, u kojem su ga tri dana mučili i zlostavljali. Sumnja se da su M. G., F. C. i A. J. nameravali da od rođaka i prijatelja oštećenog traže otkup u iznosu od 150.000 evra. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu“, naveo je MUP.

Filip G. se povezuje i sa otmicom i nestankom Gorana Mihajlovića 2019. godine u Beogradu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar