Foto: Instagram

Stefan M. (29) iz Kosjerića, osumnjičen je da je brutalno pretukao svoju devojku iz Rusije A. C. (19) u Šafarikovoj ulici u Beogradu, a na teret mu se stavlja krivično delo zlostavljanja i mučenja.

Osumnjičeni S.M. (29) i A.C. (19) su pre kritičnog događaja dva meseca bili u emotivnoj vezi, u kom periodu su i živeli zajedno na istoj adresi.

Kako se navodi u saopštenju, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika raspisana je potraga za osumnjičenim S.M., te je po javljanju osumnjičenog u PS istom od strane dežurnog javnog tužioca određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Pročitajte još:

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, osumnjičeni S.M. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M., jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, navodi se u saopštenju.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenu A.C., kao i druge potencijalne svedoka, narediti sudsko-medicinsko veštačenje na okolnost vrste i težine povreda koje je oštećena zadobila kritičnom prilikom, kao i na okolnost mehanizma nastanka istih, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju.

BONUS VIDEO: Hapšenje u tržnom centru u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar