Foto: N1, Zatvor, Ilustracija

Uzrok smrti dvojice muškaraca koji su jutros pronađeni u Centralnom zatvoru - zatvorenika Zorana S. i policajca - najverovatnije je srčani udar, pokazuju prve informacije. Tela su pronađena u različitim delovima te ustanove i smrti nisu međusobno povezane.

Na radnom mestu, u kancelariji, pronađen je pripadnik službe obezbeđenja, potvrđeno je jutros za Nova.rs iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Oni su dodali i da su lekari specijalne zatvorske bolnice su odmah reagovali.

„Pokušali su reanimaciju, EKG srca, sve do dolaska Hitne pomoći i oni su nastavili sa reanimacijom, ali oba pokušaja su bila bezuspešna“, kazali su iz Uprave.

Dodali su i da je u drugom delu Okružnog zatvora u sobi u kojoj su smeštena pritvorene osoba, oko 7 časova, pritvoreno lice S.Z. pronađeno je bez znakova života u svom krevetu.

Istog trenutka lekari su krenuli sa reanimacijom, EKG-om, pozvana je Hitna pomoć koja je brzo došla i nastavila s pokušajima reanimacije, ali, nažalost, bilo je bezuspešno. Obavešteno je Tužilaštvo, a policija tek treba da obavi uviđaj i najverovatnije će biti rađena obdukcija“, kažu još za Nova.rs u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako dodaju, reč je o izuzetno odgovornom kolegi, koji je bio veoma posvećen svom poslu.

Bonus video: Dovođenje Veljka Belivuka na stadion

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare