Dijana Hrkalović Foto:Antonio Ahel/ATAImages; shutterstock

Foto-robot navijača koga je ministar Nebojša Stefanović označio kao osobu koja je sarađivala sa kavačkim klanom, ali i išla na letovanje sa Dijanom Hrkalović, najviše odgovara Vladimiru Vajdiću - Partizanovcu s Karaburme, koji je prethodnih godina dovođen u vezu s bivšom državnom sekretarkom MUP.

Stefanović je navijača s Karaburme označio kao osobu koja je Hrkalovićevu koštala visoke pozicije u MUP, a u navijačkim krugovima spekuliše se da je reč upravo o Vajdiću. Vajdić je prethodnih godina dovođen u vezu s Dijanom, a on slovi za vođu jedne frakcije Grobara.

foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©
foto: Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Njegovo ime, u kontekstu s Hrkalović, pominjalo se 2018. godine kada je zaustavljen od strane policije. Mediji su tada izveštavali da je Vajdić kod sebe imao oružje s izbrisanim serijskih brojem, što odmah izaziva sumnju da je reč o ilegalnom oružju.

Ipak, navodno je Vajdić ubrzo nakon privođenja pušten slobodu, a vraćen mu je i pištolj. Mediji su pisali da iza puštanje Vajdića stoji upravo Hrkalović.

Dijana Hrkalović Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Sa druge strane, još jedna situacija ukazala je na bliskost između Hrkalović i Vajdića. Naime, prilikom hapšenja jednog od vođa „Alkatraza“, Damjana Šobića, zaplenjena su i vozila. U jednom automobilu tom prilikom je zatečena zdravstvena dokumentacija Hrkalović, a kako je kasnije ustanovljeno, Šobić je samo čuvao pomenuti auto.

Pročitajte još:

Kako su mediji izveštali, pravi vlasnik kola bio je Vladimir Vajdić.

Vajdić je srpskoj javnosti poznat još od 2011. godine. On je tada bio uhapšen, zbog pucnjave na Dorćolu u kojoj su ranjena dvojica mladića.

BONUS VIDEO: Uspon i pad Dijane Hrkalović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare