Foto:evropskasrbija.rs

Bivši novosadski političar S. E. (42), osumnjičen da je 8. marta u stanu silovao dvadesetjednogodišnju devojku, godinama je bio direktor doma za nezbrinutu decu Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

Pre toga, ovaj diplomirani politikolog bio je direktor Slobodne carinske zone Novi Sad do 2013. godine, a sve do danas bio je docent i gostujući profesor na većini privatnih novosadskih fakulteta.

Pored profesure, S. E. se bavio i edukacijom iz “liderstva, ljudskih resursa i vođenja organizacije”.

Pročitajte još:

Prema navodima sa stranice “BizWizz” čiji je osnivač, S. E. je nudio zainteresovanima kurs “poslovnog obrazovanja i razvoja” koje je lično držao za 4.000 dinara, a koji im je trebao pomoći u pisanju CV, odabira karijere i traženja posla.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojka koja je S. E. prijavila za silovanje došla je u Novi Sad upravo u potrazi za poslom.

Ona se 8. marta našla sa osumnjičenim u jednom lokalu, a potom su otišli i do stana gde ju je primorao na seksualne odnose. Nakon napastvovanja devojka je uspela da pobegne i na ulici zaustavi dostavljača hrane koji joj je pomogao i obavestio policiju o događaju.

Iz novosadske Policijske uprave potvrđeno je da je S. E. uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je “preksinoć, u jednom stanu silovao dvadesetjednogodišnju devojku”, usled čega mu je određeno zadržavanje pre privođenja višem javnom tužiocu. Pored poslovnih dostignuća, u zvaničnoj biografiji osumnjičenog se navodi i da je “nosilac crnog pojasa u džudou”.

Kao i da je otac dve kćerke.

BONUS VIDEO: Akcija MUP – hapšenje i zaplena marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare