Foto: Profimedia.rs

Italijanska policija uhapsila je Srbina (30) zbog sumnje da je oteo 36-godišnju devojku italijanskog porekla, zatvorio je u seoskoj kući, a potom je danima mučio i tukao.

Kako prenose italijanski mediji, Srbin je devojku oteo 14. oktobra i danima je držao zatočenu u seoskoj kući u blizini Ravene. Nesrećna žena je za to vreme nekoliko puta brutalno pretučena i maltretirana.

„Osumnjičeni se tereti da je žrtvu tukao gvozdenim šipkama i drvenim palicama, vezivao je električnim kablovima i nekoliko puta je pretukao. Na njenom telu lekari su pronašli brojne povrede i modrice, a nesrećnoj ženi nasilnik je čak polomio i rebra“, pišu italijanski mediji.

Žrtva je danima trpela torturu, sve dok je italijanska policija nije u subotu ujutru konačno oslobodila i prevezla u bolnicu. Nakon upada policije, osumnjičeni Srbin je pobegao, ali je, na sreću, ubrzo priveden.

„Srbin je uhapšen nekoliko sati kasnije, kada je pokušao da se vrati u mesto odakle je pobegao. Na sreću, karabinjeri su otkrili njegov plan, pa su mu napravili sačekušu. Inače, u potragu za beguncem su se uključile čak i helikopterske ekipe“, piše portal Ilrestodelcarlino.

Osumnjičenom Srbinu su stavljene lisice na ruke i on bi ovih dana trebalo da bude saslušan u tužilaštvu. Njemu se na teret stavlja otmica, maltretiranje i nanošenje teških povreda.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare