Foto: EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Žena J. S. (32), državljanka Srbije, ubijena je u utorak popodne u Vinterturu u Švajcarskoj, a policija je privela muškarca (76), takođe državljana Srbije, zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

Srpskinja je pronađena u utorak popodne sa brojnim prostrelnim ranama, a policija je u stanu zatekla i starijeg muškarca kojeg je odmah uhapsila. U stanu je u trenutku tragedije bila i dvogodišnja ćerkica J. S., koju je policija odmah izmestila na sigurno.

Otac ubijene žene rekao je za švajcarske medije da je njegova ćerka pokušavala da se razvede od supruga.

„Imala je probleme u braku i želela je da se razvede od supruga, koji se trenutno nalazi u Srbiji“, rekao je otac i dodao da je suprug J. S. bio nasilan prema njoj.

On je rekao da je dvoje starije dece trenutno sa ocem u Srbiji, i da on pokušava na sve načine da ih vrati u Švajcarsku što pre.

Otac ubijene tvrdi da je čovek koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio njegovu ćerku rođak njegovog zeta.

Motiv ubistva i dalje nije poznat, a kako su iz švajcarske policije potvrdili za Telegraf.rs, i dalje se intenzivno radi na rasvetljavanju svih detalja ovog zločina.

Komšije ubijene imaju samo reči hvale za J. S. Kažu da je bila veoma mila i brižna. Otkrivaju da je osim devojčice, koja je bila u stanu u trenutku ubistva, imala još sina i ćerku.

„Živela je sama u tom stanu. Ponekad bi došao neki stariji muškarac da joj donese hranu. Nije govorila o svom suprugu. Rekla je samo da on živi u Srbiji i da su deca kod njega tokom raspusta“, rekla je komšinica.

Ona je dodala da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

„Nikad ne bih poverovala da ovako nešto može da joj se desi“, rekla je komšinica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar