Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša iz Splita, mladić nestao u novogodišnjoj noći
Nenad Periš Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja, stigao je juče, nešto posle 17 sati, ispred kluba "Gotik", u kome je poslednji put viđen njegov sin. On je rekao da njegov sin ima i dve sestre koje su, kako je istakao, veoma potresene celim slučajem.

Periš se u avion ukrcao oko 15 sati, kako bi se uključio u potragu za sinom. Nakon sletanja na aerodrom, on je dao izjavu za Nova.rs.

„Nemam ništa novo, sada ću se videti s ljudima, samo je bitno da ga nađemo.. Znam da je policija podigla sve na noge da ga nađu, zahvalan sam srpskoj policiji na svemu što čini. Svima sam zahvalan što pomažu, nude pomoć. Istraga se sprovodi na način na koji mora“, rekao je Nenad i dodao:

Pročitajte još...

„Moram da zamolim ljude da ko god ima bilo kakvu informaciju, samo neka javi. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam reči, zahvalan sam neizmerno svim ljudima.. Jedino je važno da pronađem svog sina“, rekao je Nenad za Nova.rs.

U svojoj kasnijoj izjavi, on je rekao da ovo nije prvi put da njegov sin dolazi u Beograd, kao i da nije imao ni prijatelje ni poznanike u srpskoj prestonici. Pored Mateja, Nenad ima i dve ćerke koje su, kako je rekao, potresene celim slučajem.

Dodaje da se njegove ćerke ponose Matejom i da ga gledaju ga kao oca.

Rekle su mi: „Tata, idi, nađi ga. Plan je čekati i moliti gospoda boga, ostaću kako bih pomogao istražnim organima koliko god to mogu“, rekao je u izjavi za Blic.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare