Foto: Nova.rs, Shutterstock

Uroš Pašajlić (38), Beograđanin koji je uhapšen nakon što je u njegovom stanu pronađena devojčica, njegova osmogodišnja ćerka, za koju se veruje da ju se godinama držao zatočenu u stanu, u jezivim uslovima, danas će biti saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu. Pored zanemarivanja devojčice, Pašajliću se na teret stavlja i da je bio nasilan prema svojoj nevenčanoj supruzi I. L. koja je ceo slučaj prijavila policiji.

Uroš Pašajlić (38) koji je nakon tri dana bekstva priveden u štek-stanu na Karaburmi, nakon što je MUP raspisao poteru zbog sumnje da je godinama držao ćerku (8) kao „roba“ u stanu, u kadi, na Zvezdari, bio je iza rešetaka i 2015. godine zbog nasilja u porodici.

Policija je za njim započela potragu pošto je njegova nevenčana supruga I. L. došla u Policijsku stanicu Palilula i prijavila ga za porodino nasilje. Ona je, navodno, iskoristila priliku da ode iz stana u kom ju je takođe držao zatočenu na Paliluli. Policajci sa Policijske stanice Zvezdara došli su na intervenciju i pošto im niko nije otvarao vrata, ona su razvaljena i policajke su zatekle devojčicu staru 8 godina koja je bila u lošem zdravstvenom stanju, neuhranjena i zapuštena.

Dete je prebačeno u bolnicu, a kako smo u međuvremenu saznali, njeno stanje je stabilno, ali teško.

Kako je devojica završila kod Uroša nije u potpunosti jasno jer saopštenja Centra za socijalni rad i nadležnog suda nisu usaglašeni.

Bonus video: Porodično nasilje u Mirijevu – otac držao ćerku zatočenu u stanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar