Otac Luke Jovića za Nova.rs: Sin mi nije dobio prijavu

Hronika 19. mar. 202015:57 > 16:13
Podeli:
Luka Jović
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Nakon navoda beogradskih medija da je protiv reprezentativca Srbije Luke Jovića podneta krivična prijava zbog nepoštovanja samoizolacije, oglasio se njegov otac Milan koji je za Nova.rs izjavio da ti navodi nisu tačni.

„Luka nikakav problem nema, u karantinu je, ne izlazi na ulicu, postuje propise kluba Real Madrid. Rekao mi je kada smo se čuli: „Ćale, vidiš šta su sve napravili, ne znam zašto pričaju takve stvari, kao da sam nekoga streljao, poštujem sve što je merama određeno“, rekao je Milan Jović i dodao da Luki samo prave problem, jer je, kako kaže, nekome zasmetao.

„Samo mu prave problem, znate i sami da je vanredna situacija, ovo što mediji pišu, pa to niko ne može dokaže. To nije istina. Ne znam šta je razlog svemu tome, nekome je nešto zasmetalo“, smatra zabrinuti otac fudbalera.

Otac našeg reprezentativca ističe da su ih naši mediji izigrali.

„Toliko smo razočarani, izigrani smo. Dao sam jednu kulturnu izjavu, koja priliči jednom roditelju, međutim neki su to zloupotrebili. Oni su napisali da nije imao kontrole nikakave na aerodromu i sve informacije su pomešali. Znam da se moja deca pridržavaju kućnog vaspitanja i znam da se nisu ogrešili o zakon nikada, moja porodica nikada nije bila problematična. To su samo spekulacije, čime mogu da dokažu da je Luka uopšte bio u Beogradu, a kamoli da je uopšte izlazio na ulicu? Ja nikakve više izjave neću davati. Niti ću govoriti o tome da li dolazio ili nije, jer vidim da se moje izjave izvrću. Samo ću da naglasim da je Luka u karantinu i da poštuje sve što treba da se ispoštuje, i nije izlazio iz izolacije. A sa policijom nikakav problem nije imao, niti ga je iko kontaktirao i pominjao bilo kakvo hapšenje i prijave“, tvrdi Jović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram