Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Otac Ivana T. (22), mladića koji je noćas izboden nožem na Novom Beogradu u Ulici dr Ivana Ribara, za Nova.rs je rekao da mu je sin nakon žurke ponovo izašao napolje i da se tada dogodio napad.

„Bio je na žurci i vratio se kući. Onda ga je neko pozvao na telefon i on je izašao napolje. Nije ga bilo neko vreme, pa sam krenuo da ga tražim. Našao sam ga na pločniku svog krvavog. Pored njega je bio njegov drug koji mu je ponavljao, „izdrži, izdrži““, rekao je otac i dodao da se zločin dogodio ispred broja 170, a da oni žive u broju 188, kao i to da je sina odvezao kolima u Urgentni.

Podsetimo, Ivan T. (22) koji je preminuo noćas u Urgentnom centru nakon što je uboden nožem u srce bio je na kućnoj žurci u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Mladić je tada još uvek davao znake života. Uprkos svim naporima lekara da mu sačuvaju život, Ivan T. je izgubio bitku i preminuo pola sata nakon prijema.

Policija trenutno ispituje sve koji su bili na žurci, “češlja” komšiluk, a istraga sada takođe utvrđuje šta se dešavalo od trenutka kada je napustio stan dok ga otac nije pronašao kako krvari na pločniku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare