Zgrada u kojoj je izbio požar na Čukarici
Zgrada u kojoj je izbio požar na Čukarici FOTO: Screenshot / RTS

Milan Janković (32) uspeo je jutros da spase iz požara troje svojih komšija u Brdovitoj ulici 12 u beogradskom naselju Čukarička padina. Majku i dvojica sinova uspeo je da spase u poslednjem trenutku, a sa njima u bolnicu su prebačeni i njegova supruga i beba koje su se nagutale dima.

– Bio sam sinoć u stanu sa svojom suprugom i ćerkicom, kada sam oko 4 ujutru osetio dim. Izašao sam napolje i video da izlazi iz stana preko puta mog. Nisam imao izbora, morao sam da razvalim vrata. U stanu u kom je izbio požar bila su dvojica mladića, koji tu žive, stara 22 i 20 godina, kao i njihova majka – ispričao je hrabri Beograđanin novinarima portala Telegraf rs.

Milan dalje opisuje da je, nakon što je razvalio vrata, komšinicu zatekao kako leži kraj njih.

Pročitajte još:

– Uspeo sam da je izvučem, a onda i jednog sina i prebacim kod mene, a drugi je bio u svojoj sobi. Od dima se ništa nije videlo, pa sam morao s druge strane, na terasu da se popnem i da ga izvučem, uz pomoć drugog komšije Bojana – prepričava Janković pravu dramu koja se odvila sinoć.

Milan se nagutao dima, te je prebačen u bolnicu, ali je ubrzo pušten. Dima se nagutala i njegova supruga, ali i ćerkica, koja ima godinu dana i četiri meseca.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar