Ko crta metu Đilasu: Ponovo leci protiv opozicije

Hronika 05. apr. 202116:34 > 16:40
Podeli:
Letak Đilas Kikinda
Foto: Privatna arhiva

Plakati na kojima se gotovo poziva na linč lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, ali i Kikinđana Zorana Mileševića, Miroslava Panića i predsednika NUNS-a Željka Bodrožića, osvanuli su nedavno u tom gradu. Uz njihova lica na plakatima piše da su "oni doveli kriminalce u Kikindu", kao i da ih građani pitaju zašto. Kao autor je potpisana Srpska napredna stranka (SNS) iz Kikinde.

Između ostalog, na pomenutim plakatima, navodi se da su Đilas, Milešević, Bodrožić i Panić u Kikindu doveli osobe koje su izvršile niz krivičnih dela, među kojima su razbojništvo, pokušaj ubistva, korišćenje droga, iznude, krađe..

Na plakatima se praktično poziva na linč, s ozbirom da potpisnici istih traže da Đilasa, Mileševića, Bodrožića i Panića građani pitaju zašto su to učinili.

„Čime su Kikinđani zaslužili da im na vrata dovode okorele kriminalce“, navodi se na plakatu, ispod koga stoji potpisana Srpska napredna stranka, Gradski odbor Kikinda.

Prema rečima Zorana Mileševića, iza ovih plakata navodno stoji narodni poslanik i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov. Inače, ovi plakati su osvanuli nedugo nakon što su podeljeni leci na kojima je lik Jovanova i na kojima su napisani razlozi zbog kojih je on, kako je napisano, „sramota za Kikindu“.

Letak Kikinda Milenko Jovanov
Foto: Privatna arhiva

Milešević je istakao i da ovo nije prvi put da se nalazi na meti. Tako su, kako navodi, 2019. godine lepili umrlice sa njegovim likom. Tvrdi da isti ljudi stoje i iza jednog i drugog čina.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar