Ilustracija Foto:Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv svog sugrađanina T. F. (30), koji je krajem prošle godine uhapšen zbog sumnje da je nad svojom devetogodišnjom pastorkom izvršio produženo krivično delo obljube zloupotrebom položaja, zbog čega mu preti do 15 godina zatvora.

Kako se sumnja, T.F. ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks i gledanje porno filmova. Navodno, sve je otkriveno nakon što su psiholozi i veštaci, posle razgovora sa devojčicom, došli do zaključka da je nedelo, zapravo, daleko strašnije nego što se u prvi mah činilo, javljaju Novosti.

Sve je otkriveno krajem prošle godine, kada je pastorka T. F. u goste pozvala drugaricu. T. F. je tada, navodno, ušao u sobu u kojoj su bile devojčice i predložio im da sve troje legnu u krevet. Tu je, sumnja se, drugaricu svoje pastorke dodirivao po intimnim delovima tela.

Maloletnica se, međutim, uplašila, obukla i otišla kući. Pre nego što je izašla, T. F. joj je zapretio da nikome ne sme da kaže šta se desilo. Međutim, devojčica je odmah, čim je stigla kući, sve ispričala majci, koja je odmah pozvala policiju, koja je, posle nekoliko dana istrage, privela T.F.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar