Stanarka zgrade u Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi napala je sinoć dvojicu komšija u svojoj zgradi nožem i povredila ih. Kako priča napadnuti komšija za portal Nova.rs, reč je o ženi sa kojom on lično nikada nije imao problem, ali drugog komšiju kojeg je takođe napala, neosnovano optužuje da ju je silovao i da joj pušta gas.

Kako pričaju prestravljene komšije, prvo je otišla na vrata Ninoslava Kajganića koji živi na šestom spratu. Komšinica ga je i ranije napadala, iako je on više puta, zajedno sa drugim susedima, pokušao da joj pomogne, a optuživala ga je da ju je silovao i da joj je puštao gas.

Komšinica se zatim uputila na vrata drugog komšije, Mladena Ivića.

Foto: Nova.rs

„Oko 23.30 došla je i pokucala na moja vrata. Odmah kada sam otvorio je nasrnula na mene, zamahnula je nožem više od šest puta, jedva sam uspeo da se izborim. Zvao sam policiju na Bežanijskoj kosi tri puta, ali mi se nisu javili, a onda su me kasnije pozvali“, prepričava komšija za Nova.rs.

Kako komšije kažu, tužilac je odbio da izađe na teren, a ona je nakon ovih nasrtaja otiša u svoj stan i zaključala se.

„Policija je pregovarala sa njom oko dva sata“, kažu nam.

Mladen Ivić, pošto sada strahuje za svoju i bezbednost svoje porodice, odvešće ženu u selo.

Bežanijska kosa, žena napala komšije nožem, nož, ubadanje, ranjavanje, hronika
Foto: Nova.rs

Komšije su apelovale na nadležne institucije da zbrinu ovu ženu jer strahuju šta bi moglo da se dogodi ukoliko je ponovo puste.

Kažu nam i da ona teško živi, da joj je bila isključena i struja, ali su se oni organizovali i pomogli su joj, kao i kada su zbog neplaćenih računa hteli da je izbace iz stana.

Podsetimo, obojica muškaraca su prevezeni u bolnicu gde su im konstatovane lake telesne povrede, a žena je hospitalizovana.

Bonus video: U Nišu zaplenjeno 520 kg marihane

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar