trafika
Foto: Filip Krajinčanić/Nova.rs

U samom centru Prokuplja, na početku pešačke zone juče oko 15 sati za sada nepoznati počinilac iskoristio je nepažnju prodavačice i iz kase ukrao novac, potvrđeno je u policiji. Kažu da lopov još nije pronađen i da policija intenzivno traga za njim.

Prema nezvaničnim saznanjima, lopov je iz kioska usred dana, kada je gotovo najveća frekvencija ljudi u centru grada, uzeo par desetina hiljada dinara, koliko je bilo u kasi.

PROČITAJTE JOŠ:


Dok je prodavačica služila mušteriju ispred kioska i iz frižidera, neko je neopaženo sa zadnje strane ušao i iz kase uzeo novac. Radi se o minutima, možda i manje, koliko je trebalo lopovu da neopaženo ukrade novac. Policija će utvrditi da li je imao pomagača ili se slučajno zatekao na tom mestu u trenutku dok je prodavačica bila ispred kioska, prenosi portal Južne vesti.

U centru Prokuplja na početku pešačke zone postavljena su dva kioska, jedan do drugog i nejasno je kako niko nije video lopova, a prema dostupnim saznanjima oba su obezbeđena video-nadzorom koji će verovatno mnogo pomoći da policija identifikuje i pronađe lopova.

BONUS VIDEO: Helikopteri Vojske pomažu u gašenju požara kod Bara

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar