Numero Foto: Printscreen/Promo, Twitter

Povodom navoda da je reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero, zlostavljao svoju devojku, oglasio se i MUP. Politička aktivistkinja Nina Stojaković na svom tviter profilu nedavno je iznela kako je njena sestra Lidija pretrpela nasilje od svog bivšeg momka repera, kao i da je slučaj prijavila policiji. Prema navodima koje je Stojakovićeva iznela, policija je njenoj sestri rekla "da nema dokaze da ju je tukao i da ide kući i proba da zaboravi".

Odgovor koji smo dobili od MUP-a, vam prenosimo u celosti:

„Obaveštavamo Vas da su policijski službenici Policijske stanice Zvezdara obavili razgovor sa L.D. koja je prekjuče došla u stanicu i požalila se na problem koji ima sa bivšim dečkom.

L.D. je policajcima ispričala da SMS poruke, koje dobija od bivšeg partnera nemaju preteću sadržinu, ali da je uznemiravaju i da je zbog toga došla da se posavetuje.

Pročitajte još:

Ona policiji poruke nije mogla da pruži na uvid, s obzirom da ih, kako je navela, oboje brišu.

Imajući u vidu da u konkretnom slučaju ne postoje nikakvi dokazi, L. D. nije podnela prijavu kako bi policija imala osnov za postupnje, a policijski službenici su je posavetovali koje korake može da preduzme.

Posebno su joj, s obzirom na navode da je trpela nasilje tokom njihovog zajedničkog života, koje nikada nije prijavila, a što je proverom kroz sistem i ustanovljeno, istakli da imajući u vidu protok vremena uz adekvatnu dokumentaciju može da podnese prijavu“, napisao je MUP u odgovoru redakciji Nova.rs.

BONUS VIDEO: Marija Lukić: Mladi ne prepoznaju nasilje na društvenim mrežama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare