Er Srbija
Avion Er Srbija Foto:BETAPHOTO/Air Serbia

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova bezbedno su evakuisali sve putnike i članove posade iz aviona koji je leteo na relaciji Beograd-Moskva, a koji se zbog dojave da je u letelici postavljena eksplozivna naprava vratio i prinudno sleteo na surčinski aerodrom.

„Naime, brzo po poletanju aviona Er Srbije za Moskvu, Aerodrom „Nikola Tesla“ je obavestio policiju da im je putem mejla stigla dojava da je u avionu postavljena eksplozivna naprava. U skladu sa procedurama o bezbednosti vazdušnog saobraćaja naložen je povratak aviona na beogradski aerodrom. Odmah po sletanju aviona pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice evakuisali su sve putnike. U toku je kontradiverzioni pregled aviona“, saopštio je MUP.

Podsećanja radi, avion koji je danas poleteo sa beogradskog aerodroma za Moskvu, hitno je vraćen u srpsku prestonicu zbog dojave o bombi. Na mejl je stigla dojava da u letelici postoji eksplozivna naprava i to u trenutku kada je avion bio u vazduhu. U avionu je bilo 209 putnika i članova posade.

BONUS VIDEO: Zaplena 30 kilograma marihuane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar