Novi Pazar Nesreća, pucnjava, otac pucao pucao na sina, policija, uvđaj, uvidjaj, hronika
Ilustracija Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu oglasilo se nakon informacije da je protiv sveštenika iz Bele Crkve J. C. podneta prijava zbog sumnje da je na neprimeren način dodirivao devojčicu (14) u crkvi u tom mestu. Kako su rekli za Nova.rs, svešteniku je određena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa maloletnicom, kao i posećivanje određenih mesta.

Stravičan slučaj koji je šokirao Belu Crkvu policiji je prijavila majka devojčice (14), rekavši da je njena ćerka doživela takvu neprijatnost prilikom ispovedanja kod sveštenika.

Kako su nam iz tužilaštva rekli, u toku je predistražni postupak protiv osumnjičenog J. C. iz Bele Crkve, a povodom prijave da je izvršio krivično delo Polno uznemiravanje prema devojčici staroj 14 godina.

„Osnovno tužilaštvo u Vršcu je odmah nakon prijema prijave podnelo predlog Osnovnom sudu u Vršcu da se prema osumnjičenom odredi mera zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa maloletnom oštećenom i posećivanje određenih mesta iz člana 197 ZKP, koja mera je usvojena rešenjem Osnovnog suda u Vršcu“, naveli su iz tužilaštva.

Kako su dodali, pred Osnovnim tužilaštvom u Vršcu u toku je sprovođenje daljih dokaznih radnji.

Bonus video: Novo hapšenje pedofila u akciji Armagedon

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare